PEREBUTAN KUASA

His foot, 9 stitches… Baru hero…

Hasil perebutan kuasa ke atas toys dengar nya. Even si adik nya nampak cute macam anak Jepun, percayala sahabat-sahabat, beliau pernah balik dari taska dengan mata lebam sebelah. Gaduh! Perghh…

She’s only 3yrs old. Kecik-kecik tu dah nampak dah ciri-ciri kak long kawasan.

****************************

Hazwan : Abang nak air milo

Tanpa cakap banyak aku pun buatkan….Anak sedara sakit kan… I is auntie mithali, gaissss….

3minit pastu…

Hazwan : Engoh… Dukung abang.

Aku pun layankan…Dia diam sat.

Hazwan : Engoh, amik mainan abang. Kaki abang sakit.

Aku amik kan.

Hazwan : Dukung abang pi kat tok (nenek)

Aku pun dukung. <- mak sedara lurus bendul.

Hazwan : Engoh, amik mainan kereta abang.

Aku amik.

Hazwan : Bukan kereta ni. Kereta lain.

Aku.      : Argghhh….

Hazwan : ALLAH TAK SAYANG ORG MALAS

Seriously, abang?

Aku : Abang, sebab apa doktor tak jahit sekali mulut abang?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s