HATI YANG HILANG

Pernah dok termenung jengah balik masa lepas? 

Pernah ada orang cakap “Isshh…ko ni, ego betul. Keras hati betul”

Pernah?

Pernah rasa kosong? Pernah?

Pernah rasa tak rasa pape?

Pernah?

Tipula kalau aku cakap tak pernah rasa. Kadang-kadang terlebih rasa sampai meluat dengan hati sendiri.

credit to pic’s owner

Kesian hati… Kerna sayang suka, cedera nya sana sini. Ikut hati, mati tapi hati la yang buat kita keep on moving kan?

 Korang toksah nak kuorkan buku teks Biology Form 5 ah gtau signal aktiviti datang dari otak… Aku tau… Aku tau… Aku pun budak Bio dulu.

Standard la kalo asek ppuan je yang rasa camtu. Selalu ppuan ni konsep dia Love is Blind. Ikut je pe orang nK buat. Bior je… Nak kata sekolah tak tinggi, dah tinggi benor dah. Simpan la bengap tu sikit untuk future. <— aku tuju kat diri aku sendiri, hokey. Jangan nak touching sangat. Dahla slow, sensitip plak dia ni~

Mohon. If you just know me for 1 or 2years, you seriously practically do not have any rights to judge my attitude. My attitude is based on how you treat me. Toksah nak bullshit sangat la.

Dan kamu, ye… Kamu… Boleh simpan BS kamu tu jauh-jauh. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s