TLC goes looonnggg way

Sape pernah rasa down gila dan ko pikir kena tengok hero feveret gelak guling-guling, so ko akan ok?

Instead of be better, ko gelak sambil nanges? Pastu yang “aaahh….okok”?

Sape pernah?

AKU.

Bagi dramatik lagi “Luh-heeennn” pelan-pelan. 

Dan…

Nangis lagi.

Advertisements

HATI YANG HILANG

Pernah dok termenung jengah balik masa lepas? 

Pernah ada orang cakap “Isshh…ko ni, ego betul. Keras hati betul”

Pernah?

Pernah rasa kosong? Pernah?

Pernah rasa tak rasa pape?

Pernah?

Tipula kalau aku cakap tak pernah rasa. Kadang-kadang terlebih rasa sampai meluat dengan hati sendiri.

credit to pic’s owner

Kesian hati… Kerna sayang suka, cedera nya sana sini. Ikut hati, mati tapi hati la yang buat kita keep on moving kan?

 Korang toksah nak kuorkan buku teks Biology Form 5 ah gtau signal aktiviti datang dari otak… Aku tau… Aku tau… Aku pun budak Bio dulu.

Standard la kalo asek ppuan je yang rasa camtu. Selalu ppuan ni konsep dia Love is Blind. Ikut je pe orang nK buat. Bior je… Nak kata sekolah tak tinggi, dah tinggi benor dah. Simpan la bengap tu sikit untuk future. <— aku tuju kat diri aku sendiri, hokey. Jangan nak touching sangat. Dahla slow, sensitip plak dia ni~

Mohon. If you just know me for 1 or 2years, you seriously practically do not have any rights to judge my attitude. My attitude is based on how you treat me. Toksah nak bullshit sangat la.

Dan kamu, ye… Kamu… Boleh simpan BS kamu tu jauh-jauh. 

WEIRD LONELY HOBBY

Lately aku ada satu hobby pelik bila sorang2 kat umah atau dalam kete.

Bukan korek hidung ye. Mohon. Aku senonoh.

Bila sorang-sorang aku selalu jerit nama LUHAN dengan nyaring… Versi Baekhyun dalam Showtime episod 11.

LUH-hennnnnnnnnnn

Dengan nyaring.
Dying.

credit to pic’s owner

Ini adalah LUHAN.

Credit to pic’s owner

LUH-hennnnnnnnnnnn