POTTED PLANTS yang takmo membesar.

Bila orang tu ensem, dia upload gambo meja pun orang dok ‘like’ beribu seminit, my idol la… my inspiration laaa… meja je pn… celah mana idol inspiration pun aku tatau. Maybe la sudut tangen meja tersebut sangat bertepatan selari dengan sudut kosinus nya. Positif gais…positif…

acu kalo yg x berapa nak de rupa ni, yg kulit tak berapa nak flawless ni… *krik krik* je la. Habis kuat,kena maki suh delete gambo tu balik.

Takyah jauh… aku pun. Kalo dah gemor, dia upload gambo tapak kaki pun berkemungkinan untuk aku ‘like’ tu… 60%…munafik… 80% laa… supportive…supportive…

Saje cakap sebab aku nak upload gambo pokok aku.. HappySaturday, gais…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s