FOREVER

If I tell you that I LOVE you,

Can I keep you FOREVER?

Advertisements

POTTED PLANTS yang takmo membesar.

Bila orang tu ensem, dia upload gambo meja pun orang dok ‘like’ beribu seminit, my idol la… my inspiration laaa… meja je pn… celah mana idol inspiration pun aku tatau. Maybe la sudut tangen meja tersebut sangat bertepatan selari dengan sudut kosinus nya. Positif gais…positif…

acu kalo yg x berapa nak de rupa ni, yg kulit tak berapa nak flawless ni… *krik krik* je la. Habis kuat,kena maki suh delete gambo tu balik.

Takyah jauh… aku pun. Kalo dah gemor, dia upload gambo tapak kaki pun berkemungkinan untuk aku ‘like’ tu… 60%…munafik… 80% laa… supportive…supportive…

Saje cakap sebab aku nak upload gambo pokok aku.. HappySaturday, gais…