Nampak tak jalan itu sahabat-sahabat? Nampak tak cahaya itu? JALAN KEBENARAN, sisturrr… kebenaran…
Matahari terbit di ufuk hati ku… sebening kasih dan ikhlas ku… eceehhh~

Gitewwww le chuolss… ingt i tak romantis ka? Hati tisu kot~ 

KUCING PAK ATAN

β€‹πŸŽΆπŸŽΆ ” Pak Atan ada kucing, nama dia Bingo… B.I.N.G.O! B.I.N.G.O! Nama dia BINGO… nya~nya~” 🎢🎢

Pandai nya abang…. aku sincerely gila puji anaksdara aku….

Dia pun maken smangat nyanyi…

🎢🎢” Pak Atan ada kucing, nama dia Engoh… I.NGO! I.N.G.O! Nama dia Engoh~nya~nya~”🎢🎢

See? See? Sapa yg start dulu?

Remind aku balik kenapa aku puji dia nyanyi tadi? Sejak bila aku jd kucing Pak Atan?

Fine, abang.

Fine.
*nanges tepi corner dinding*

POTTED PLANTS yang takmo membesar.

Bila orang tu ensem, dia upload gambo meja pun orang dok ‘like’ beribu seminit, my idol la… my inspiration laaa… meja je pn… celah mana idol inspiration pun aku tatau. Maybe la sudut tangen meja tersebut sangat bertepatan selari dengan sudut kosinus nya. Positif gais…positif…

acu kalo yg x berapa nak de rupa ni, yg kulit tak berapa nak flawless ni… *krik krik* je la. Habis kuat,kena maki suh delete gambo tu balik.

Takyah jauh… aku pun. Kalo dah gemor, dia upload gambo tapak kaki pun berkemungkinan untuk aku ‘like’ tu… 60%…munafik… 80% laa… supportive…supportive…

Saje cakap sebab aku nak upload gambo pokok aku.. HappySaturday, gais…