MIGRASI separuh jalan

Siapa pernah rasa tetiba life macam worthless gila, rasa fed up macam nak drop everything stat? Rasa macam bosan dengan negara sendiri? ntah2 negara ni pun bosan dengan korang… korang je yang tatau…

Pastu nak migrate kekonon life akan much much better kat obersee? Pastu korang dok google reka nak migrate mana?

Pastu…

Pastu…

Korang tetiba terfikir…

Dekat negara sendiri pun rasa hampeh, apatah lagi kat luar negara yang takde sesapa yang family pun takde yg kena hidup survive sorang2?

Terus stop google obersee, usha mudah je la cari place for rent yang baru… tukor angen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s